Badrumstrender och inredningsstilar till ditt badrum

Badrumstrender 2020

Vi på Noro har valt ut tre inredningsstilar med tips på möbler, färger och material att välja för att fånga just den rätta känslan till rummet. Såklart har du möjlighet att anpassa stilen och justera detaljerna till ditt badrum och möta dina förväntningar. Vi kallar badrumstrenderna Green, Street och Natural.

NORO goes GREEN

Vi kallar denna stilen för Green. För DIG som är miljömedveten och väljer dina detaljer med stor omsorg och kärlek till naturen. Med ljusa färger och varmt ljusinsläpp där växterna trivs som allra bäst. Inred med naturenliga material som trä, textilier och rispapper.

NORO goes GREEN badrumstrend

NORO goes STREET

Vi kallar denna stilen för Street. För DIG som är urban, medveten om din omgivning och säker på vad du gillar. Här hittar du kombinationer av gråa toner i naturliga och rustika material. Detaljer, kanske något från en gammal nedlagd fabrikslokal eller något du handlat i Brooklyn.

NORO goes STREET badrumstrend

NORO goes NATURAL

Vi kallar denna stilen för NATURAL. För DIG som tycker om att mixa de naturliga tonerna med modern elegans. Naturmaterial som sten, marmor, rotting, trä, läder och betong ger den grundade känslan där naturen får ta plats. Material som åldras med skönhet. Färgmässiga kontraster där dramatiskt svart möter naturligt lugn är en trend som vi på Noro gillar.

NORO goes NATURAL badrumstrend