Noro Neo handdukstork för proffs

För projekt, arkitekter och företag inom bygg

Arbetar du med projekt, är arkitekt eller arbetar inom byggnadsbranschen? Då har du hittat rätt samarbetspartner. Vi på Noro arbetar med badrumsinredning i enkel skandinavisk stil, för att passa de flesta badrum, stora som små. Vi levererar produkter med hög kvalitet och snygg design som håller i flera år. I vårt sortiment hittar du bland annat duschar, badrumsmöbler, handdukstorkar och blandare som är testade, certifierade och typgodkända. Kontakta oss redan i dag och vi garanterar ett tryggt och smidigt samarbete.

Ett nära samarbete

Vår kundorienterade kundservice med bas i Halmstad och våra professionella och hjälpsamma säljare, runt om i norden och nära dig, kan hjälpa dig med alla frågor. Är du intresserad av vårt sortiment, vill inleda ett samarbete, eller har frågor om oss? Varmt välkommen att kontakta någon av våra säljare med inriktning proffs listade nedan eller om du vill maila direkt till proffs@hafabg.com, går det också bra, så hjälper vi dig därifrån. 

försäljningschef
Försäljningschef

Niclas Nyström

niclas.nystrom@hafabg.com
070-636 06 65
 

säljare för proffs
Säljare, område Stockholm & norr

Anna Gustafsson

anna.gustafsson@hafabg.com
072-078 84 41
 

säljare för proffs
Säljare, område Stockholm & Mittsverige

Babel Afram

babel.afram@hafabg.com
035-15 44 62
070-636 53 88
 

säljare för proffs
Säljare, område väst & syd

Jakob Nielsen

jakob.nielsen@hafabg.com
035-15 44 12
070-325 64 57
 

kundservice för proffs
Kundservice proffs

Anders Thorssell

anders.thorssell@hafabg.com
035-15 44 69
 

Kundservice för proffs
Kundservice proffs

Mino Toikander

mino.toikander@hafabg.com
035-16 64 83
 

Mål och bakgrund om Noro

Noro grundades av David, Hasse och Stellan i Halmstad år 2007 och bygger därför på lång erfarenhet på den svenska badrumsmarknaden med stilstarka och genomarbetade produkter. Vår strävan är att kunna erbjuda badrumsinredning för alla, oavsett storlek på badrum och personlig stil. Läs mer om oss.

Vi riktar oss till slutkonsument genom våra återförsäljare, samarbeten med andra företag och genom vår e-handel. Vårt tajta team av säljare med inriktning proffs, kundservice, eftermarknad och kvalitetsteam besvarar alla frågor från kund eller om samarbarbetspartners vill inleda nya projekt med oss. Vi är lätta att arbeta med, har snabb service och vi försöker alltid hitta den bästa lösningen för båda parter.

Vår värdegrund ligger som bas för hur vi tar våra beslut och agerar med våra kunder, anställda och våra samarbetspartners. Vi arbetar med hela kedjan från idé till färdigmonterad badrumsmöbel i ditt hem. Och såklart utifrån mål och certifikat kontra hälso-, miljö- och säkerhetsstandarder.  Läs mer om hur vi arbetar med miljö & kvalitet.