Badrumsinspiration av Noro Badrum, få tips och idéer till ditt nya badrum

Badrumsinspiration

Funderar du på att renovera eller bara vill göra en snabb och lätt förändring i ditt badrum? Vi vill gärna dela med oss om tips och inspiration på hur man kan inreda sitt badrum,  vilken badrumsinredning, färgkombinationer och mycket mera.

Badrumstrender & inspiration

Vi på Noro har valt ut fyra inredningsstilar med tips på möbler, färger och material att välja för att fånga just den rätta känslan till rummet. Såklart har du möjlighet att anpassa stilen och justera detaljerna till ditt badrum och möta dina förväntningar. Vi kallar badrumstrenderna Green, Street, Natural och Sienna.

Noro Sienna
BADRUMSTREND

NORO goes Sienna

Vi på Noro älskar nya möten. Inspireras att locka fram just den känslan av de unika mötena. Koppar, läder, terrakotta och betong på en bas av vitt får ditt badrum att kännas varmt och ombonat. Lägg sedan till dina samlade semestersouvenirer och du skapar ett badrum med förnimmelse av ljusa semesterminnen. 

NORO goes SIENNA badrumstrend
NORO goes NATURAL
Badrumstrend

NORO goes GREEN

Vi kallar denna stilen för Green. För DIG som är miljömedveten och väljer dina detaljer med stor omsorg och kärlek till naturen. Med ljusa färger och varmt ljusinsläpp där växterna trivs som allra bäst. Inred med naturenliga material som trä, textilier och rispapper.

NORO goes GREEN badrumstrend
Noro goes green badrumstrend
Noro badrumstrend och bubbelbad
Noro goes Street badrumstrend med Noro Relounge
Badrumstrend

NORO goes STREET

Vi kallar denna stilen för Street. För DIG som är urban, medveten om din omgivning och säker på vad du gillar. Här hittar du kombinationer av gråa toner i naturliga och rustika material. Detaljer, kanske något från en gammal nedlagd fabrikslokal eller något du handlat i Brooklyn.

NORO goes STREET badrumstrend
Inspiration trender till badrummet inspirationstavla
Noro Neo handdukstork
Natural med Noro Studio
BADRUMSTREND

NORO goes NATURAL

Vi kallar denna stilen för NATURAL. För DIG som tycker om att mixa de naturliga tonerna med modern elegans. Naturmaterial som sten, marmor, rotting, trä, läder och betong ger den grundade känslan där naturen får ta plats. Färgmässiga kontraster där dramatiskt svart möter naturligt lugn är en trend som vi på Noro gillar.

NORO goes NATURAL badrumstrend

Badrumsmöbler för ljusa badrum - badrumsnyheter 2021

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som planerar förändra ditt lilla badrum har vi tagit fram badrumsmöbel Noro Neo. Neo kommer i vit matt färg och i storlekarna 600 och 800mm. Få inspiration till ditt nya badrum.

En handdukstork ger lyxigt varma handdukar

När vi tar fram en ny produkt tänker vi på helheten i badrummet. Designen på handdukstorken ska kännas modern och passa med våra badrumsmöbler, duschar och badkar och att den passar in med övriga detaljer i rummet.

Vardagstips i badrummet

Vi har också flera vardagstips – idéer på hur du kan göra din vardag i badrummet lite bättre och framförallt roligare. Hur man tvättar vattensnålt och drar ner klädsvinnet och det bästa receptet på en ekologisk avokadoansiktsmask, för att nämna några.