Noro kundtjänst hjälper dig med produktfrågor. Köp badrum hos NORO

NORO Loves You

Vi vill att kunder som kommer i kontakt med Noro ska känna att de funnit lösningen och genvägen till ett bra badrum. Ett badrum som snabbt och enkelt levererar kvalitet och funktion samt att du som kund känner att du gjort en god affär.

Det är okomplicerat att samarbeta med oss. För att möta våra kunders krav och vara enkla att samarbeta med, fokuserar vi på att vara flexibla och snabba i vår vardag.

Om NORO

Noro Badrum är ett varumärke som bygger på lång erfarenhet och grundades av David, Hasse och Stellan i Halmstad år 2007 och blev snabbt en stark aktör på den svenska badrumsmarknaden. Vi har en designfilosofi som bygger på nordiska traditioner med kvalitet som håller vad det lovar. Oavsett vilken stil du föredrar ligger strävan i att kunna erbjuda något för alla.

Rättigheter och förbehåll för bilder

Alla bilder och logotyper ägs uteslutande av Noro. Bilder och logotyper får endast användas i syfte för att marknadsföra produkter i vårt sortiment. Likaså är det inte tillåtet att på något sätt förändra design eller färger. Noro är inte ansvarsskyldigt ifall utomstående genom att använda vårt bildmaterial gör sig skyldiga till intrång av tredje mans rättigheter. 

För pressbilder, kontakta marknad@noro.se