Badrumsinspiration av Noro Badrum, få tips och idéer till ditt nya badrum

Badrumsinspiration

Funderar du på att renovera eller bara vill göra en snabb och lätt förändring i ditt badrum? Vi vill gärna dela med oss om tips och inspiration på hur man kan inreda, vilka produkter att välja, färgkombinationer och mycket mera.

Badrumstrender, inspiration & ideér till ditt badrum

Här har vi samlat inspiration, tips och trender för dig att använda när du ska sätta stilen och trivas i ditt badrum. Vi ger också förslag på vilka av våra badrumsmöbler, duschar eller badkar som matchar den stil du gillar med rätt detaljer, färger och materialval.

Badrumsnyheter

Ungefär två gånger per år lanserar vi nya produkter för att erbjuda dig en så modern och kvalitétsäkrad badrumsmöbel som möjligt. Vi vill att du ska känna att du hittat lösningen och genvägen till ett bra och lyxigt badrum. Ett badrum som snabbt och enkelt levererar kvalitet och funktion och att du som kund känner att du gjort en bra affär. Klicka på länken nedan för att hitta det allra senaste inom badrum.

BADRUMSNYHETER

Badrumsmöbler i grå toner & naturliga material - nyheter badrum 2020

Från det härliga ljusa till det dova mörka har vi valt att fokusera på detaljer med skarpa kontraster, naturliga och robusta material, till hela ditt badrum. Genomgående mörka toner och årets färg, antracitgrå. Detta är Noros nyheter badrumsnyheter 2020.

Badrumsnyheter 2020

En handdukstork ger lyxigt varma handdukar

När vi tar fram en ny produkt tänker vi på helheten i badrummet. Designen på handdukstorken ska kännas modern och passa med våra badrumsmöbler, duschar och badkar och att den passar in med övriga detaljer i rummet.

Våra badrumsnyheter Handdukstorkar

Badrumstrender 2020

Vi på Noro har valt ut tre inredningsstilar med tips på möbler, färger och material att välja för att fånga just den rätta känslan till rummet. Såklart har du möjlighet att anpassa stilen och justera detaljerna till ditt badrum och möta dina förväntningar. Vi kallar badrumstrenderna Green, Street och Natural.

Badrumstrender 2020

NORO goes GREEN

Vi kallar denna stilen för Green. För DIG som är miljömedveten och väljer dina detaljer med stor omsorg och kärlek till naturen. Med ljusa färger och varmt ljusinsläpp där växterna trivs som allra bäst. Inred med naturenliga material som trä, textilier och rispapper.

NORO goes GREEN badrumstrend
Badrumstrender 2020

NORO goes STREET

Vi kallar denna stilen för Street. För DIG som är urban, medveten om din omgivning och säker på vad du gillar. Här hittar du kombinationer av gråa toner i naturliga och rustika material. Detaljer, kanske något från en gammal nedlagd fabrikslokal eller något du handlat i Brooklyn.

NORO goes STREET badrumstrend
BADRUMSTRENDER 2020

NORO goes NATURAL

Vi kallar denna stilen för NATURAL. För DIG som tycker om att mixa de naturliga tonerna med modern elegans. Naturmaterial som sten, marmor, rotting, trä, läder och betong ger den grundade känslan där naturen får ta plats. Färgmässiga kontraster där dramatiskt svart möter naturligt lugn är en trend som vi på Noro gillar.

NORO goes NATURAL badrumstrend

Vardagstips i badrummet

Vi har också flera vardagstips – idéer på hur du kan göra din vardag i badrummet lite bättre och framförallt roligare. Hur man tvättar vattensnålt och drar ner klädsvinnet och det bästa receptet på en ekologisk avokadoansiktsmask, för att nämna några.