Badrumsinspiration av Noro Badrum, få tips och idéer till ditt nya badrum

Badrumsinspiration

Funderar du på att renovera eller bara vill göra en snabb och lätt förändring i ditt badrum? Vi vill gärna dela med oss om tips och inspiration på hur man kan inreda, vilka produkter att välja, färgkombinationer och mycket mera.

Badrumstrender, inspiration & ideér till ditt badrum

Här har vi samlat inspiration, tips och trender för dig att använda när du ska sätta stilen och trivas i ditt badrum. Vi ger också förslag på vilka av våra badrumsmöbler, duschar eller badkar som matchar den stil du gillar med rätt detaljer, färger och materialval.

Badrumstrender 2020

Vi på Noro har valt ut två inredningsstilar med tips på möbler, färger och material att välja för att fånga just den rätta känslan till rummet. Såklart har du möjlighet att anpassa stilen och justera detaljerna till ditt badrum och möta dina förväntningar. Vi kallar badrumstrenderna Green och Street.

Badrumstrender 2020

NORO goes GREEN

Vi kallar denna stilen för Green. För DIG som är miljömedveten och väljer dina detaljer med stor omsorg och kärlek till naturen. Med ljusa färger och varmt ljusinsläpp där växterna trivs som allra bäst. Inred med naturenliga material som trä, textilier och rispapper.

NORO goes GREEN badrumstrend
Badrumstrender 2020

NORO goes STREET

Vi kallar denna stilen för Street. För DIG som är urban, medveten om din omgivning och säker på vad du gillar. Här hittar du kombinationer av gråa toner i naturliga och rustika material. Detaljer, kanske något från en gammal nedlagd fabrikslokal eller något du handlat i Brooklyn.

NORO goes STREET badrumstrend

Vardagstips i badrummet

Vi har också flera vardagstips – idéer på hur du kan göra din vardag i badrummet lite bättre och framförallt roligare. Hur man tvättar vattensnålt och drar ner klädsvinnet och det bästa receptet på en ekologisk avokadoansiktsmask, för att nämna några.

Rakskola

Tänk på att alltid raka dig efter att du duschat och torraka aldrig! Då är huden varm och stråna mjuka vilket gör det lättare att raka bort och inte skära dig.  En stor spegel och bra spegelbelysning är viktigt. Använd gärna Noro Deco spegel med integrerad LED-belysning.

Så får du till skägget