badrumsmöbel Noro Neo med handtag i svart

Neo badrumsmöbler för ljusa badrum

Vi älskar ljus och värme. Vi vill få in solen och värmen i rummet och låta det speglas i val av inredning och detaljer. För att göra det så enkelt som möjligt för dig som planerar förändra ditt lilla badrum har vi tagit fram badrumsmöbel Noro Neo. 

Perfekt badrum i vitt

Samtidigt som Neo är mycket prisvärd är den också en stilren och vacker möbel. Den har alla de funktioner som du kan förvänta dig av en modern möbel för både stora och små badrum. Neo har två lådor med fullutdrag och tunna, smäcka lådsidor i mörk grå metall. Två lådinsatser medföljer och underlättar organisering av små badrumsartiklar. Neo kommer i vit matt, i storlekarna 600 och 800mm.

Badrumsunderdel Neo med svarta handtag och blandare
låda 600 med fullutdrag och lådinredning i grått
800 vit underdel Noro Neo till badrummet
BADRUMSNYHET

Vita badrum med detaljer i krom eller svart

Noro Neo finns i modernt vitt utförande. I ditt köp medföljer två lådinsatser för extra bra förvaring och möbeln har justerbara upphängningsbeslag för smidig montering. Kombinera med blandare och handtag i krom, eller svart för en vacker kontrast i ditt badrum.

Badrumsmöbel NORO Neo
Tvättställskåp Neo 600 i vit matt med kromat handtag
badrumslåda Neo 600 med mycket förvaring

Enkel och snabb installation

Med enkla tillvalsmöjligheter och såklart med en enkel installation, väljer du Neo badrumsmöbel samt tvättställ Neo i porslin. För att sätta din prägel på möbeln kan du köpa till det handtag och den blandare som du gillar. Lådfronterna är förberedda med små hål på baksidan för handtag i storlek CC128mm alternativt en centrerad knopp, vilket underlättar när du ska borra genom fronten för skruvarna för handtaget. Kommoden kommer färdigmonterad och upphängningsbeslag som är justerbara. Neo är förberedd för både golv- och väggavlopp. Vi rekommenderar Noros vattenlås framtaget för underdelar med lådor. Det ska vara enkelt att montera din möbel från Noro och enklare än såhär blir det nog inte - En enklare väg till badrumslyx.

Matcha och välj det som passar din badrumsstil

Det gäller att se hela rummet och utifrån dina behov när du inreder. Har du en stor familj med många handdukar och badrumsartiklar kan det vara en bra idé att köpa till extra förvaring till ditt badrum. Till Neo passar Flex City hög- och väggskåp samt Flex spegelskåp och Alva snyggt till och går i samma färgton som möbeln. Spegelskåpet Flex kommer i storlekarna 600 samt 800 och om du önskar ett grundare högskåp, finns Flex City högskåp compact. Om du istället för ett spegelskåp önskar en plan spegel är Flex spegel, Flex rund spegel eller Deco spegel ett bra val.