Skrubb och borte med texten Noro för att få spakänsla

Gör din egen ansiktsmask - Tips till en Green-ing

Vi har flera vardagstips – idéer på hur du kan göra din vardag i badrummet lite bättre och framförallt roligare. Hur man tvättar vattensnålt och drar ner klädsvinnet och det bästa receptet på en ekologisk avokadoansiktsmask, för att nämna några.

Gör din egen ekologiska avokadoansiktsmask

En avokadomask är lätt att göra och din hy blir mjuk och len av avokadon. Honungen verkar antibakteriellt och har därför sårläkande egenskaper och renar in på djupet. Det går snabbt och lätt att blanda samman ingredienserna och efteråt kommer din hud att tacka dig! Här kommer receptet:

Ingredienser

1 mogen grön ekologisk avokado
1 msk ekologisk honung

Steg 1.
Mosa avokadon slätt med en gaffel eller med en stavmixer. Om du har hård honung, smält den över ett vattenbad tills den är flytande.

Steg 2.
Blanda ingredienserna till en len smet och applicera ansiktsmasken på ansiktet. Tänk på att inte få det i eller allt för nära ögonen. Låt sitta i mellan fem till tio minuter.

Steg 3.
Ta bort masken med en varm fuktig handduk eller tvättlapp och skölj ansiktet med svalt vatten. Splasha till sist med iskallt vatten.

Noro önskar dig lycka till!

Kvinna gör ansiktsmask framför spegeln

När du lägger ansiktsmasken kanske du gör det framför Noro Flex spegel med Flex LED-lampa? Lampan är en mycket bra ljuskälla för extra bra belysning till ansiktet.

vardagstips i badrummet - spakänsla med ansiktskräm

Tips!

Blanda i havregryn för en fastare konsistens och om för fast, blanda i en tesked olivolja. Om du inte har avokado hemma så går det också bra att göra en mask med bara honung. Honung verkar antibakteriellt och har sårläkande egenskaper.

NORO badrumsmöbler. Ideér till ditt badrum

När du lägger ansiktsmasken kanske du gör det framför Noro Flex spegel med Flex LED-lampa? Lampan är en mycket bra ljuskälla för extra bra belysning till ansiktet. För att slippa onödigt kladd i handfatet, använd Noro porslinsfat där du kan lägga din pensel mellan varven och efteråt rengöra i diskmaskin.

Vi har flera vardagstips

Få idéer på hur du kan göra din vardag i badrummet lite bättre och framförallt roligare. Du hittar alla här.