Noro Studio antracit matt badrumsmöbler med dusch

Badrumsmöbler i grå toner & naturliga material

Från det härliga ljusa till det dova mörka. Noro har valt att fokusera på detaljer med skarpa kontraster, naturliga och robusta material, anpassat för badrum. Genomgående mörka toner och årets färg, antracitgrå. Detta är Noros nyheter, badrumsmöbler till ditt nya badrum.

DIY, quick fix och renovera badrummet

Under året har det kommit en våg av större renoveringar samt DIY, quick fix och andra budgetrenoveringar i hemmet. Detta har vi tagit fasta på och vill visa hur man på ett kreativt sätt kan kombinera och göra sin helt unika badrumsmöbel komplett. Välj t.ex. en underdel och komplettera med ett unikt framtaget handfat tillsammans med vackra handtag med skarpa kontraster och du har ett rum att trivas i. Kombinera gärna gammalt med nytt. Tillför t.ex. en rustik lampa som du hittat på vinden för en mer industriell look eller för den delen, bara byt blandare och handtag på det nuvarade och ditt tvättställsskåp upplevs som helt nytt. 

Noro Betong handfat 600
Noro Betong handfat 900
BADRUMSNYHET

Naturliga material till ditt tvättställsskåp

Attract Betong är handtillverkat där varje exemlar är unikt utformad. Betong är ett naturligt material och ytan är livfull med flera variationer i kulör. Finns i bredderna 600 och 900 mm och passar till möbelserierna Studio, City och Vogue.

NORO Attract Betong

Årets badrumsnyheter - tvättställsskåp i färgen antracit

Till vår kollektion Noro Studio, City och Vogue av tvättställskåp presenterar vi den nya färgen antracitgrå. Färgen är en skimrande och levande färgton som beroende på belysning och komplimenterande färger i rummet, upplevs allt från mörkgrå och mörkblå till näst intill svart. Ytan är sammetslen matt och lätt att torka av.  Hela underdelen är givetvis anpassad till våtrum; slit- och fukttålig. Medföljande lådinredning och enkel att montera.

Det som skiljer Studio, City och Vogue åt, är egentligen designen av fronterna. Studio har ett stilrent integrerat grepp i framtill ovankant och City har en helt slät låda. Vogue har en fin ramfront i ytterkant. Finns i bredderna från 600 till 1200. Till detta kan du skapa ytterliggare förvaring till ditt badrum med hög- eller väggskåp Flex, också i färgen antracit.

Lådinredning i badrumsskåp av bambu och porslin
Noro Frost Dv duschvägg med detalj av morgonrock
Noro Studio takdusch med Frost DV duschvägg

Inred ditt badrum i detaljer av svart

Tänk hela badrummet när du inreder. Allt ska fungera tillsammans och du ska känna ett lugn när du går in i rummet. Om du t.ex valt ett mörkt underskåp och förvaring med svarta handtag samt svart blandare och bottenventil, varför då inte välja en dusch med svarta profiler? Toppa detta med en svart takdusch som matchar den svarta blandaren som du monterat till ditt tvättställskåp och du har ett badrum som är genomtänkt i design och med en modern och rustik stil. Vi kan erbjuda våra nyheter; duschhörn Frost Concept och duschvägg Frost DV med svarta profiler samt takduscharna Studio och City i svart. Addera grönt, gult och beigt med växter, textilier, tvålar och andra badrumsartiklar för värme och trevnad till ditt nya badrum.