spara pengar dusch, blandare & tvättställsblandare

Noro blandare sparar vatten

Vill du sänka dina kostnader hemma? Här har vi på Noro samlat på spartips för ditt badrum.

Byt blandare och spara vatten

Har du en dusch med blandare och även en tvättställsblandare? Då kan du enkelt spara vatten och energi genom att byta ut dem mot vattenbesparande takdusch och blandare. I vårt sortiment hittar du flera blandare med vattenbesparande funktion, både snygga och funktionella. De är dessutom certifierade och typgodkända för att säkerställa att de klarar de hårda kraven som ställs på blandare idag. 

gaffel_rise_150.jpg

Så här kan du spara vatten och pengar

Laga eller byt det som är trasigt

Har du en läckande kran, duschblandare eller toalett? Se till att laga eller byta ut den. Det kan bli många liter till slut om en läckande kran eller toalett får stå och läcka utan att åtgärdas.

Välj blandare med vattenbesparande perlator

En smart funktion på tvättställsblandare är en strålsamlare, eller perlator som det även kallas, som ser till att spara vatten genom att blanda in luft i vattenstrålen. Mindre mängd vatten går då åt, men strålen har samma tryck är lika effektiv på att tvätta bort smuts som vanligt.

Takdusch med ekonomiskt duschmunstycke

Takduscharna Noro City, Studio och Flex har vattenbesparande duschmunstycken. Vattenförbrukning i dusch och badkar är de områden där det finns störst potential att spara på energi och pengar.

Handdukstork med timer

Se till att din handdukstork inte står på i onödan. Det finns el-handdukstork och el-patroner med inbyggd timer-funktion. På så sätt är handdukstorken endast igång när du behöver den. Du hittar flera handdukstork och el-patroner i vårt sortiment med timer-funktion. 

Släck belysningen

Låt inte belysningen stå på i onödan. Se till att släcka efter dig när du går sist ut ur rummet, eller låt installera en rörelsesensor som automatiskt släcker belysningen efter en stund när ingen är i rummet.

tvättställsblandare Vogue med snålspolande perlator

Droppen visar vägen

Du hittar din Noro tvätttällsblandare eller takdusch med blandare med vattenbesparande funktion genom att hålla utkik efter symbolen med droppen. Filtrera på egenskaper för att hitta de vattenbesparande blandarna.

noro-blandare-spara-vatten.png

Fakta om Noro blandare

Vattenbesparande

För att värna om vårt dyrbara vatten har vi lanserat blandare som hjälper dig att spara vatten. Vi har flera vackra tvättställsblandare och takduschar med vattenbesparande funktioner. Håll utkik efter symbolen med droppen. Du hittar de vattenbesparande produkterna genom att filtrera på egenskaper.

Anti Heat

Våra takduschar har termostatblandare med Anti Heat vilket ser till att ytan på blandaren aldrig blir så varm att du bränner dig.

Noro Arc kromad handdukstork

Certifierade och typgodkända

Noro tvättställsblandare är certifierade och godkända av Sintef och Rise för att säkerställa att blandarna håller högsta kvalitet och klarar de stränga krav som ställs på marknaden. 

Lättinstallerade

Våra tvättställsblandare har fästen som gör dem enkla och snabba att montera fast vid tvättstället eller bänkskivan utan verktyg.