Relounge badrumsmöbler ger en känsla av lyx

Med Noro Relounge badrumsskåp ger vi dig nu möjligheten att skapa ditt personliga badrum. En modernt designad badrumsmöbel som ger känslan av lyx.

Vackert trämönstrad eller vit matt

Relounge finns i totalt 4 bredder, från 600 till 1200 duo, i svart trämönstrad yta och lackerad matt vit. De svarta trämönstrade badrumsskåpen har en melaminyta med fin taktil känsla av naturlig träådring. Väljer du istället vitt, är skåpen lackerade i en matt och slät yta i flera lager för extra tålighet. De integrerade handtagen och det designade tvättstället i porslin ger badrummet ett trendigt uttryck. Låt dig inspireras och hitta just din variant av Relounge badrumsmöbel.

Integrerade handtag

Integrerade handtag

Integrerade handtag är praktiska och ger samtidigt badrummet ett trendigt uttryck.

Mycket förvaring i lådor

Mycket förvaring i lådor

Lådorna är mjukstängande med fullutdrag som gör det lätt att hitta i lådan. Insidan är vit och lådorna är rymliga.

Designat tvättställ

Designat tvättställ

Noro Relounge tvättställ i porslin har vacker form med stor ho och överfyllnadsskydd.

Fristående tvättställ på bänkskiva eller nedsänkt tvättställ av porslin

Välj mellan tvättställsskåp med nedsänkt tvättställ i porslin, eller fristående tvättställ ovanpå bänkskiva av MDF. Relounge tvättställ i porslin har vackra linjer, bred ho och överfyllnadsskydd. Önskar du tvättställskåp med bänkskiva så har vi valt en cementmönstrad bänkskiva till Relounge svart trämönstrad som matchar de flesta färger i ditt badrum. Till vit matt Relounge har vi valt en bänkskiva med mönster av ljus marmor för alla ljusa badrum. Komplettera bänkskivan med något av våra vackra fristående tvättställ Noro Icon av rostfritt stål, Marble av äkta marmor, Cement av betong eller Coast av porslin. Köp till kommodvattenlås, blandare och bottenventil för en komplett möbel. 

Välj din variant

  • Relounge nedsänkt tvättställ i porslin
  • Svart trämönstrad Relounge med cementmönstrad bänkskiva
  • Vit matt Relounge med bänkskiva med mönster av ljus marmor
nedsänkt tvättställ eller fristående på bänksiva
Enkel installation och flera bredder

Enkel installation och flera bredder

Noro Relounge tvättställsskåp kommer monterade och färdiga. Installationen är enkel med justerbara upphängningsbeslag och badrumsskåpen är förberedda för vägg- och golvavlopp. Välj mellan flera storlekar, från 600 upp till 1200 dubbel.

Relounge tvättställsskåp

Passar alla badrum

Det unika djupet på tvättställsskåpet gör att badrumsmöbeln passar i alla badrum, även i de smalare badrummen.

Noro Flex spegelskåp med Flex LED-lampa

Spegel och spegelskåp

Komplettera med en spegel upptill. Noro Deco med integrerad LED-belysning eller Flex spegel eller spegelskåp för extra förvaring.

Relounge vitt högskåp

Rymligt högskåp

Relounge högskåp är rymligt och kommer med fyra flyttbara hyllplan i glas samt ett fast hyllplan i mitten.

Planera ditt badrum med Noro Relounge

Förvaring med Relounge högskåp

Det gäller att se hela rummet och utifrån dina behov när du inreder. Har du en stor familj kan det vara en bra idé att köpa till extra förvaring till ditt badrum för att rymma handdukar och allt som behövs. Relounge högskåp är rymligt och du får enkelt plats med allt som behövs. För ännu mer förvaring, välj Flex spegelskåp i vitt till Relounge tvättställsskåp i vit matt. 

Spegel, spegel

Du kan välja mellan flera olika speglar till ditt Relounge badrumsskåp. Väljer du Noro Deco är LED-belysningen praktiskt integrerad i spegeln och ger ett både behagligt och praktiskt ljus. Väljer du Flex spegel eller spegelskåp kan du istället välja till Flex LED-lampa eller LED-armatur för att skapa det optimala ljuset i ditt badrum.