Noro Neo handdukstork med varma handdukar

En handdukstork ger lyxigt varma handdukar

Handdukstorken ger många varma sköna handdukar att svepa in sig i. I vårt sortiment finner du handdukstorkar av högklassig kvalitet och med modernt formspråk i flera modeller och dimensioner. För både el och vatten.

Handdukstorken - ett blickfång i ditt badrum

Oavsett om du föredrar en enkel och stilren handdukstork eller en i stram design med attityd, är vi säkra på att du kommer att hitta din favorit hos oss. Fundera över vart du ska placera din handdukstork, hur stor den ska vara och om du vill ha några extra funktioner, som till exempel en elpatron.

Välj storlek, färg och modell för dig och ditt badrum

Vi har ett brett sortiment av handdukstorkar i olika storlekar, färger och modeller. Mindre för de lilla badrummet där ytan ovanför toaletten till exempel kan vara en bra placering. Eller en större modell med plats för flera handdukar om ni är många i familjen. Varför inte använda handdukstorken och dess krokar att hänga den lilla handduken eller för att värma din morgonrock på.

Uno handdukstork i blank stål med knopp för handduk
Noro Home handdukstork med sladd att koppla i eluttag
handdukstorken Noro Deco har krok för handdukar

Design i detalj

När vi tar fram en ny produkt tänker vi på helheten i badrummet. Designen på handdukstorken ska kännas modern och passa med våra badrumsmöbler, duschar och badkar och att den passar in med övriga detaljer, så som en svart blandare. Att handdukstorken både är praktisk och snygg är en förutsättning. Våra handdukstorkar finns i flera olika storlekar och utföranden så att alla kan få möjlighet att njuta av varma handdukar, oavsett storleken på ditt badrum. Såklart finns också elpatroner i matchande färger.

Neo för badrum med attityd

Neo är en handdukstork i stram design för dig som gillar ett badrum med attityd. Den är lackerad i en antracitgrå kulör med ytstruktur. Förutom det höga designvärdet är den praktisk med plats för många handdukar som låter dem torkas luftigt samt att den är utformad så att det är lätt att trä på och av handduken från stängerna.

NORO Neo handdukstork
Noro Neo handdukstork för badrummet
Noro Neo handdukstork med öppna stänger
Handdukstorken Noro Neo med Noro Studio badrumsmöbel

Energisnåla handdukstorkar

Vår nyhet Home har en inbyggd termostat med timerfunktion, vilket minimerar att energi förbrukas i onödan. Väljer du att koppla din handdukstork med ventil till ditt slutna vattensystem från husets värmesystem tar du tillvara på den värme du redan har. 

Lätt att montera med kabel

En elhanddukstork är enkel att koppla in till ditt eluttag. Den levereras komplett att ansluta med sladd och stickpropp. Vill du inte ha en synlig sladd kan du ta hjälp av elektriker att montera med det medskickade tillbehöret, för en dold elanslutning.

eldriven Noro handdukstork med elpatron ikon

ELDRIFT MED PATRON

Handdukstork som ansluts till elsystemet med hjälp av elpatron. Ger värme året runt.

vattendriven Noro handdukstork med ventil ikon

CENTRALVÄRME MED VATTEN

Handdukstork som ansluts till slutet vattensystem och värms från husets värmesystem.

kombidriven Noro handdukstork med elpatron eller ventil ikon

KOMBIDRIFT MED VATTEN & EL

Handdukstork med möjlighet för både vatten och elanslutning. Koppla in handdukstorken med etthålsventil och elpatron samtidigt.

elsladd handdukstork med timer ikon

ELDRIFT MED KABEL

Denna modell av handdukstork värms upp av en värmekabel som finns inuti stängerna och som ger snabb värme när du vill. Kommer komplett att ansluta med sladd och stickpropp. Vill du inte ha en synlig sladd kan du ta hjälp av elektriker att montera med det bifogade tillbehöret, för dold elanslutning.