Badrumstrender och inredningsstilar till ditt badrum

Inspiration för ditt badrum

Vi på Noro har valt ut fyra inredningsstilar med tips på möbler, färger och material att välja för att fånga just den rätta känslan till rummet. Såklart har du möjlighet att anpassa stilen och justera detaljerna till ditt badrum och möta dina förväntningar. Vi kallar badrumstrenderna Green, Street, Natural och Sienna.

Badrumstrend

NORO goes GREEN

Vi kallar denna stilen för Green. För DIG som är miljömedveten och väljer dina detaljer med stor omsorg och kärlek till naturen. Med ljusa färger och varmt ljusinsläpp där växterna trivs som allra bäst. Inred med naturenliga material som trä, textilier och rispapper.

NORO goes GREEN badrumstrend
Noro goes green badrumstrend
Noro badrumstrend och bubbelbad
Noro goes Street badrumstrend med Noro Relounge
Badrumstrend

NORO goes STREET

Vi kallar denna stilen för Street. För DIG som är urban, medveten om din omgivning och säker på vad du gillar. Här hittar du kombinationer av gråa toner i naturliga och rustika material. Detaljer, kanske något från en gammal nedlagd fabrikslokal eller något du handlat i Brooklyn.

NORO goes STREET badrumstrend
Inspiration trender till badrummet inspirationstavla
Noro Neo handdukstork
Natural med Noro Studio
BADRUMSTREND

NORO goes NATURAL

Vi kallar denna stilen för NATURAL. För DIG som tycker om att mixa de naturliga tonerna med modern elegans. Naturmaterial som sten, marmor, rotting, trä, läder och betong ger den grundade känslan där naturen får ta plats. Färgmässiga kontraster där dramatiskt svart möter naturligt lugn är en trend som vi på Noro gillar.

NORO goes NATURAL badrumstrend
Noro Sienna
BADRUMSTREND

NORO goes Sienna

Vi på Noro älskar nya möten, både mellan människor och stilar. Inspireras att locka fram just den känslan av de unika mötena. Koppar, läder, terrakotta och betong på en bas av vitt får ditt badrum att kännas varmt och ombonat. Lägg sedan till dina samlade semesersouvenirer och du skapar ett badrum med förnimmelse av ljusa semesterminnen. 

NORO goes SIENNA badrumstrend
NORO goes NATURAL